Han & Jorien

Het ijs van La Differenza wordt vers en ambachtelijk gemaakt in onze ijskeuken.
En daar zijn we trots op. Wij werken met verse producten; het liefst producten uit onze omgeving.
Door te werken met de beste producten en met veel passie krijgen we een smakelijk en verrassend ijsje.

Want met de juiste smaak en de beste ingrediënten krijg je het lekkerste ijs! Regelmatig kunt u uitdagende en verrassende smaken in onze vitrine vinden. Wij bereiden ook ijs voor mensen met diabetes, gluten allergie en lactose-intolerantie.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ook glutenvrije hoorntjes. U kunt altijd informatie verkrijgen bij onze medewerkers. Wij zeggen altijd maar zo: “Ambacht moet je beleven. In een ijs en chocoladesalon heb je dagelijks te maken met vrolijke, lachende mensen. Want ijs en chocolade, dat is altijd een feestje!” Voor vele mensen is La Differenza in de Langestraat te Huissen een bekende tussenstop. Even langslopen voor een hoorntje op de hand of op ons terras, een overheerlijke ijscoupe of een goede kop koffie.

Chocolade

Sinds oktober 2017 zijn wij begonnen met het verwerken van chocolade.
Hierdoor zijn wij nu het hele jaar open. Chocolade en ijs wisselen
elkaar mooi af. In oktober begint het herfstseizoen en ligt onze winkel
vol met huisgemaakte herfstchocolade. Daarna Krijgen we nog sinterklaas,
kerst en pasen.

Al onze chocolade maken wij zelf in onze chocoladekeuken. Het hele jaar
door hebben wij meer dan 30 verschillende bonbons.

Ijssalon vers ijs Ambacht La Differenza
Ijssalon vers ijs Ambacht La Differenza onderweg

De Geschiedenis

La Differenza is opgericht in 2004 door familie Wagenmakers.
In 2008 zijn Han Leijser en Jorien Welting hier komen werken als bijbaantje.

Han ging al gauw in de keuken ijsmaken, dit was zijn passie.
Op deze manier leerde Han alle kneepjes van het vak.

In 2010 heeft Han zijn diploma ijsbereider gehaald. In 2012 heeft Han de ijssalon overgenomen
Na heel wat ijsjes weg geschept te hebben is Jorien ook in de keuken gaan werken en niet meer weg te krijgen!
In 2016 heeft ook Jorien haar diploma IJsbereider gehaald.
Inmiddels draaien ze samen de ijs en chocoladesalon en het productieproces.

Ons team